HAS Food Experience 2023
Geplaatst op 21 december 2022
"En ‘on fire’ is precies wat onze studenten zijn. Druk in de realisatie van hun vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen om die op 31 januari aan het publiek te presenteren", zo laat HAS green academy weten.
Wat mag je verwachten? Italiaanse pasta van meelwormen, hybride vleesconcepten, makkelijk te openen frisdrankflessen voor consumenten met een motorische beperking, microalgen die veganisten voorzien van de benodigde vitamine en mineralen, het terugdringen van voedselverspilling in o.a. de avocado keten en een naanbrood van de bierborstel reststroom.
Programma
10.00 uur: Warm welkom op HAS Food Experience
10.30 uur: Opening. Bezoek aan de expositie met ruim 100 vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen bedacht en ontwikkeld door HAS studenten. Tot 14.00u semi-exclusieve entree voor business relaties van HAS green academy.
14.00 uur: Entree voor familie, vrienden en niet-business relaties van HAS green academy
16.30 uur: Uitreiking FoodManShip Awards en feestelijke afsluiting met borrel (tot 18.00 uur)