Panorama Studios nieuwe webpartner Tomatoworld

Panorama Studios nieuwe webpartner Tomatoworld

Tomatoworld, hét innovatiecentrum voor Data Gedreven Autonome Teelt & Robotica in het Westland, heeft onlangs Panorama Studios verwelkomd als nieuwe webpartner. Deze samenwerking betekent een belangrijke stap in het verder professionaliseren van de online aanwezigheid van Tomatoworld.

Als hét fieldlab voor de Nederlandse glastuinbouw, zet Tomatoworld zich in om de kracht van de Nederlandse tomatenteelt en innovatieve technologieën wereldwijd
zichtbaar te maken. Tomatoworld, gevestigd in Westland, is een internationaal platform waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tomatenteelt, technologie en duurzaamheid samenkomen. In het fieldlab van Tomatoworld worden baanbrekende technologieën zoals 5G, IoT, AI en robotica getest en gedemonstreerd, waarmee de toekomst van de glastuinbouw wordt vormgegeven. Tomatoworld biedt bezoekers van over de hele wereld een unieke ervaring, met rondleidingen, seminars en demonstraties die de transformatie van de sector door hightech innovaties inzichtelijk maken. Dankzij het netwerk van toonaangevende bedrijven en startups toont Tomatoworld hoe de Nederlandse glastuinbouwsector bijdraagt aan duurzame voedselvoorziening op wereldschaal.

Met het oog op de groeiende digitale behoeften, heeft Tomatoworld besloten om Panorama Studios als nieuwe partner aan boord te halen. Panorama Studios, een
reclamebureau gevestigd in het hart van het Westland, heeft een bewezen expertise in communicatie, design en de online behoeften van bedrijven, specifiek binnen de AGF-sector. Hun kennis van de sector stelt hen in staat om strategisch in te spelen op de unieke eisen die bedrijven in de glastuinbouw en AGF hebben o.a. op het gebied van digitale marketing en website-ontwikkeling. Als digitale partner van Tomatoworld zal Panorama Studios verantwoordelijk zijn voor het beheer en de ontwikkeling van de website van Tomatoworld. Deze samenwerking gaat verder dan het simpelweg bouwen van een mooie website. Panorama Studios zal ervoor zorgen dat de nieuwe site gebruiksvriendelijk is, zowel voor de bezoekers als voor de medewerkers binnen Tomatoworld. Dit betekent dat het team van Tomatoworld gemakkelijk zelf content kan beheren, zodat de site altijd up-to-date is met de laatste informatie en ontwikkelingen in de sector.

Bron:

Deel artikel